Wat bieden onze scans?

Maak een afspraakBekijk onze scans

Alle scans kunnen door elke bezoeker van deze site worden ingevuld. Je test dan of de betreffende scan toegevoegde waarde heeft voor jouw organisatie/vereniging.

Als je op berekenen klikt, wordt een samenvatting van je scan gemaakt. Deze wordt via het door jou opgegeven emailadres als pdf toegestuurd, dan wel je krijgt het resultaat direct online te zien.

Belangrijk

Geïnteresseerde consultants die als zzp’er of onderdeel van een kleine organisatie de scans willen uittesten, moeten dat doen vanuit het perspectief van een grote organisatie (bijvoorbeeld een klant of vereniging die je goed kent) omdat de vragen zijn afgestemd op organisaties > 20 medewerkers/leden.

 

De scans voor Bedrijven, Organisaties, Instellingen en Verenigingen grote toegevoegde waarde voor professionals die via groepsscans bij hun klanten een diepte inventarisatie en analyse willen uitvoeren. Meld je aan via de contactlink.

 

Als professional kun je in de acquisitiefase van elke nieuwe opdracht bij de potentiële klant een pre-scan met max. 10 deelnemers (bijvoorbeeld het directieteam of bestuur van een vereniging) inzetten.

Op basis van de resultaten kun je concrete aandachtspunten en een mogelijke insteek en aanpak met hen bespreken. De ervaring leert dat je ze daarmee meestal over de streep trekt om met elkaar aan de slag te gaan.

Over Jos Gerits

Business Coach

Als strateeg breng ik de stand van zaken én de oplossingsrichtingen aan die met de directie/het managementteam wordt vertaald naar een tactisch ontwikkelingsplan. Als coach ondersteun ik de uitvoering van dit plan. Op beide niveaus met inbreng van kennis en ervaring én de noodzakelijke (vaak zelf ontwikkelde) instrumenten waarmee jouw managers, medewerkers én organisatie zich doeltreffend kunnen verder ontwikkelen.

Referenties

Contact formulier - over ons

Contact

Telefoon

046 443 5058

Email

info@scanbv.eu

Address

Soppestraat 12, 6176 AM Spaubeek